راهنمای کسب کارشناسی ارشد/دکترای مدیریت

راهنمای کسب کارشناسی ارشد/دکترای مدیریت

مشاوره و ارائه دروس و اطلاعات لازم برای توفیق در کسب مدرک
راهنمای کسب کارشناسی ارشد/دکترای مدیریت

راهنمای کسب کارشناسی ارشد/دکترای مدیریت

مشاوره و ارائه دروس و اطلاعات لازم برای توفیق در کسب مدرک

پرسشنامه موانع برند سازی محصولات و خدمات ( محقق ساخته)

 

بسمه تعالی

 

صاحبنظر گرامی؛

پرسشنامه‌ حاضر به منظور تعیین موانع برند سازی محصول گردوی  تویسرکان،  جهت پاسخگویی بهتر و موثرتر در یافتن مهمترین موانع تاثیر گذار بر برند سازی این محصول مهم تنظیم گردیده است . همکاری شما در تکمیل دقیق این پرسشنامه پژوهشگران طرح را به نتایج دقیقتر و قابل اتکاتری در این زمینه رهنمون خواهد ساخت .

 

با سپاس فراوان از صرف زمان و توجه شما

 

به عنوان تولید کننده یا توزیع کننده، سابقه شما در تولید گردو یا حضور در بازار گردو چقدر است؟

زیر 5 سال                                     5 تا 10 سال                                                10 تا 20 سال                                             بالای 20 سال

 

به عنوان کارشناس، در کدامیک از ارگان‌های زیر مشغول به خدمت هستید؟

سازمان جهاد کشاورزی                       سازمان بازرگانی                          اساتید بخش کشاورزی                          اساتید بخش بازاریابی

 

 

ردیف

سئوال

خیلی موافق

موافق

متوسط

مخالف

خیلی مخالف

1

محصول گردوی دارای نام تجاری خاص با قیمت بالاتری نسبت به گردوهای بدون نام عرضه می شود.

 

 

 

 

 

2

قیمت بالای گردوی یک عرضه کننده باعث خواهد شد که ازگردوی عرضه کنندگان دیگر استفاده شود.

 

 

 

 

 

3

وجود نام تجاری صرفا باعث افزایش قیمت محصول است و مزیت دیگری ندارد .

 

 

 

 

 

4

اگر مشتری به نام تجاری خاصی اطمینان داشته باشد حاضراست محصول گردوی آن را گرانتر بخرد.

 

 

 

 

 

5

گردوهایی که نام تجاری دارند عموماً کیفیت بهتری نسبت به گردوهای بدون نام تجاری دارند .

 

 

 

 

 

6

اگر نام تجاری معتبری بر روی بسته بندی گردو باشد نشان دهنده کیفیت بالای آن است.

 

 

 

 

 

7

اگر کیفیت گردوی یک توزیع کننده مطلوب باشد، میزان خرید مشتریان از محصولات سایرین کمتر است.

 

 

 

 

 

8

گردو محصولی است که باید در زمان خرید آزمایش شود و اعتماد به نام تجاری و بسته بندی گردو صحیح نیست.

 

 

 

 

 

9

اگر گردو در بسته بندی های با کیفیت ارائه شود، مشتری برای آن بهای بیشتری پرداخت می کند.

 

 

 

 

 

10

بسته بندی گردو باعث ماندگاری و کیفیت بالاتر آن خواهد شد.

 

 

 

 

 

11

اگر گردوی بسته بندی شده دارای نام تجاری معتبری نباشد،  قابل اعتماد نیست .

 

 

 

 

 

12

مشتری ایرانی ترجیح می‌دهد گردو را به همراه سایر خشکبار مصرف نماید.

 

 

 

 

 

13

مشتری ایرانی ترجیح می‌دهد عرضه گردو و سایر خشکبار در بازار به صورت جداگانه باشد.

 

 

 

 

 

14

اگر گردو با نام تجاری معتبر در فروشگاه ها موجود باشد، میزان خرید مشتری از آن بیشتر است.

 

 

 

 

 

15

اگر گردو با نام تجاری معتبر در فروشگاه وجود نداشته باشد، مشتری برای یافتن آن به فروشگاه دیگر خواهد رفت.

 

 

 

 

 

16

مشتری ایرانی برای خرید گردو ، خود را مقید به یک نام تجاری نمی داند.

 

 

 

 

 

17

هزینه های ایجاد نام تجاری برای گردو به میزانی است که صرفه اقتصادی ندارد.

 

 

 

 

 

18

هزینه های ایجاد نام تجاری در حدی است که تولید کننده و توزیع کننده توانایی ایجادآن را ندارند.

 

 

 

 

 

19

صرف هزینه برای ایجاد نام تجاری ، در افزایش فروش محصول گردو موثر است.

 

 

 

 

 

20

صرف هزینه برای ایجاد نام تجاری ،باعث کاهش میزان سود آوری محصول گردو است .

 

 

 

 

 

21

ایجاد نام تجاری باعث افزایش قیمت تمام شده گردو خواهد شد.

 

 

 

 

 

22

به دلیل قیمت تمام شده بالای گردو در ایران ، ایجاد نام تجاری تاثیری بر بهبود تجارت گردو ندارد.

 

 

 

 

 

23

ایجاد نام تجاری ارتباطی با بهای تمام شده گردو ندارد .

 

 

 

 

 

24

تولید مکانیزه و ارزان گردو ،هزینه های ایجاد نام تجاری برای آن را توجیه می کند.

 

 

 

 

 

25

وجود نام تجاری برای یک محصول باعث افزایش سود آوری فروش آن خواهد شد.

 

 

 

 

 

26

وجود نام تجاری برای یک محصول باعث ایجاد وفاداری و تکرار خرید مشتریان می گردد .

 

 

 

 

 

27

تجار علاقه مند به استفاده از نام تجاری اختصاصی برای گردوی تولیدی یا توزیعی خود هستند.

 

 

 

 

 

28

استفاده از نام تجاری امکان فروش محصول با قیمت بالاتر را فراهم می آورد .

 

 

 

 

 

29

ایجاد نام تجاری فرایندی است که باید در بلند مدت بر سود آوری محصول تاثیر بگذارد.

 

 

 

 

 

30

اجبار تجار گردو به ایجاد نام تجاری موجب ایجاد برند های موفق برای این محصول خواهد شد.

 

 

 

 

 

31

وضع مالیات بر تجارت گردوی بدون برند می‌تواند مشوق تجار برای ایجاد نام تجاری موفق باشد.

 

 

 

 

 

32

اگر الزامی به ایجاد نام تجاری وجود نداشته باشد ، تجار گردو اقدام به ایجاد آن نخواهند نمود .

 

 

 

 

 

33

اگر نام تجاری بر اثر فشارهای دولتی ایجاد گردد ارزش مورد نظر را پیدا نخواهد نمود .

 

 

 

 

 

34

حمایت دولت از ایجاد نام تجاری ، باعث ایجاد برندهای موفق در بازار گردو خواهد گردید .

 

 

 

 

 

35

وضع تشویقات مانند معافیت‌های مالیاتی در ایجاد نام تجاری برای محصول گردو موثر است .

 

 

 

 

 

36

تجار باید بدون انگیزش‌های حمایتی و تحت شرایط رقابتی احساس نیاز به ایجاد نام تجاری نمایند تا موثر باشد.

 

 

 

 

 

37

حمایت از ایجاد برند در کشور ما بر برندسازی موثر نبوده  و تنها تحمیل هزینه به دولت است .

 

 

 

 

 

38

اعطای تسهیلات به تجار گردو، برای ایجاد نام تجاری در کوتاه مدت ، باعث ایجاد برندهای موفق در بازار خواهد گردید .

 

 

 

 

 

39

اعطای تسهیلات به تجار گردو، برای ایجاد نام تجاری ، باعث تشویق تجار به ایجاد نام تجاری خواهد شد.

 

 

 

 

 

40

تجار باید بدون دریافت تسهیلات و با هزینه خود اقدام به برند سازی نمایند تا در آینده برای ارتقای آن تلاش بیشتری نمایند  .

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد